/image description

Forskning & utvikling

Merkevaren

Bak effektivitet og glede av våre hudpleieprodukter. Merkets lange vitenskapelige bakgrunn og unike kunnskap fra vår forskning har bygget merkevarens DNA. Med over 120 års kompetanse ved Institutt for skjønnhet, har vår laboratoriefilosofi alltid vært å tilby det aller beste.

 • /image description
  130

  Dette er antall år med vitenskapelig ekspertise for vedlikehold av skjønnheten.

  Académie Scientifique de Beautés Forskning og Utvikling består av et spesialistteam som daglig skaper nytt, kontrollerer og evaluerer. Takket være sin kunnskap, fortsetter laboratoriene å utvikle stadig mer sofistikerte hudpleieprodukter for å besvare de mest krevende forbrukernes behov når det gjelder effektivitet, kvalitet og sensorikk.

 • /image description
  800

  Dette er antall råmaterialer inkludert å våre formuleringer.

  Fra den spede start har Laboratoriene alltid utviklet produkter med høy konsentrasjon av aktive ingredienser med bevist effekt. Mange effektive og harmløse ingredienser som finnes i våre formuleringer har aldri vært brukt tidligere, noe som fremhever merkets pionerånd.

 • /image description
  30

  Dette er det gjennomsnittlig antall råmaterialer i hvert av våre produkter.

  I henhold til ønsket resultatoppnåelse, velger våre forskere de mest effektive aktive ingrediensene for å oppnå et perfekt resultat på huden. Tallrike tester er nødvendig å utarbeide en optimal formulering.

 • /image description
  18

  Dette er det minimale antall måneder som kreves for å utvikle en ny formula.

  Etter nøye utvelgelse av de aktive ingrediensene, setter Académies forskere sammen et produkt med alle de kvaliteter som kreves for å sikre maksimal effekt for din hud.

 • /image description
  150

  Dette er antall tester vi gjennomfører hvert år.

  Vi prioriterer kvalitet og effektivitet hos våre produkter. Takket være en streng vitenskapelig prosess (bakteriologiske, stabilitet, hud- og øye- toleranser, kliniske, kompatibilitetstester) innholdet, hver av dem er testet før, gjennom prosessen og etter ferdigstillelse. Hvis optimal effekt og toleranse blir bevist gjennom resultater, kan produktet slippes på markedet.

 • /image description
  20

  Dette er antall personer som inngår i Forsknings- og Utviklings-teamet.

  Forskere, tilvirkere, kvalitetskontrollører og teknikere jobber hver dag med å finne nye aktive ingredienser, innovative teksturer og galeniske forberedelser (sammensetninger) for å tilby det aller beste av kosmetikk.

Powered by GaboX